Nurkkasuoja Elteteltä

RD Velhon pakkaussuunnittelutiimi valmistautui tuleviin Empack -messuihin pohdiskelemalla, mitä uutta teollisuuspakkausten rintamalla mahtaa olla näytillä. Yleinen tuntuma oli, että mitään mullistavaa uutta ei vuoden aikana ole markkinoille tullut. Innostusta kuitenkin herätti netistä löydetty tieto, että Eltete on ottanut tuotantoonsa Puzzle Cut -nimellä myytävän suojan. Siinä tavalliseen edgeboardiin on stanssattu sarana ja muoto, joka lukittaa nurkan 90 asteen kulmaan.

Idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno. Varastossa suoja on suorana, jolloin lavalliselle mahtuu niitä aika monta. Blogisti ei ole näitä ollut vielä hankkimassa, mutta luultavasti tilauserä on alle yksi kuormalavallinen tuotteen pienestä variaatiomäärästä johtuen. Esitteessä mainitaan vain yksi koko, joten sopivan suojan valinta on helppoa. Edgeboardista taitettu nurkka on todella vahva, joten sillä pystyy suojaamaan joko tuotteen suoraan tai vahvistamaan laatikon sisänurkat.

Lukittuva nurkkasuoja. Kuva löytyy osoitteesta http://www.eltetetpm.com

Samassa palaverissa keskusteltiin myös hyviksi todetuista käytännöistä. Päätin jakaa eniten innostusta herättäneen. Palaverissa jaettiin vinkki, että koepakkaustilaisuuteen kannattaa ottaa laastareita mukaan, sillä pahvit viiltävät käsiin usein haavoja. Siinä sitten jäätiin pohtimaan, että kannattaisiko kuitenkin käyttää hanskoja.

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: