Lavan vanteutus konttaamatta

Herrasmies ei mielellään konttaa lattialla, mutta kuormalavaa käsin vannehtiessa vanteen joutuu pujottamaan lavan alta ja se edellyttää vähintäänkin kyykistymistä ja ongelmatilanteessa jopa matalampaa profiilia. Työssä käytetään yleensä apuvälineenä jonkinlaista vartta, jotta työ helpottuu. Ei siitä helppoa kuitenkaan saa ja työ vaikuttaa jotenkin puuhastelulta.

Ergopack tarjoaa laitetta, joka pujottaa vanteen lavan ympäri. Käyttäjän tulee vain laittaa laite oikeaan paikkaan ja ryhdikkäästi seisten vivusta kääntämällä hoitaa pujotus. Kun vanne on kädessä, laitetaan se vanteen kiristäjään, joka hoitaa loput. Laite on todella helppo käyttää. Testasin vannekonetta PacTecissa, jossa Mercamer esitteli sitä. Noin kymmenen pujotuksen jälkeen oikeat liikeradat löytyivät ja vanne surahti operaattorin näppeihin lähes itsestään.

Laite tarjoaa merkittävää hyötyä pakkaamoon, jossa vannehdintaa ei kannata automatisoida täysin. Pujottajan avulla pakkaustyön ergonomia paranee huomattavasti, jolloin riski rasitusvammojen syntymiseen vähenee. Laite myös nopeuttaa vannehtimista jonkin verran, mutta päähyöty on nimensä mukaisesti ergonomiassa. Hinta on toki hieman kalliimpi kun pelkästään käsikäyttöisessä vannekoneessa ja harjanvarressa, mutta erotus palautuu ostajan kassaan, kun ensimmäinen sairausloma on vältetty.

Ergopackin vannehtija toiminnassa. Lähde: http://www.mercamer.fi

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: