Uusi aaltopahvitehdas Suomeen

PaHu on tehnyt merkittävän investoinnin ja pystyttänyt aaltopahvitehtaan Veikkolaan. Uutinen pääsi yllättämään blogistin, sillä yleisesti on sanottu Suomessa olevan tällä hetkellä vähintään riittävästi valmistuskapasiteettia aaltopahville. Investoinnin syy onkin uutisen mukaan muualla kuin peruslaatujen saatavuudessa.

Investoinnin tavoitteena on pyrkiä tuottamaan omaan jalostukseen sopivia laatuja ketterästi. Tuotannolla tavoitellaan varmasti koko toimitusketjun optimointia siten, että erikokoisia eriä ja halutun laatuisia aaltopahvipakkauksia voidaan myydä järkevällä hinnalla. Laajentuminen arkkijalostajasta materiaalivalmistajaksi mahdollistanee tuotannon optimoinnin paremmin, sillä silloin ei kustannusrakennetta tarvitse tuijottaa pelkästään raaka-ainevalmistuksen tai arkkijalostuksen osalta.

Pakkaussuunnittelublogi jää mielenkiinnolla seuraamaan, mitä uusi tehdas tuo tullessaan.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: