Ylipakkaaminen

Pakkaus- ja kuljetuskustannusten minimoimiseksi pakkauksen tulee olla tarkoituksenmukainen. Yleensä tarkoituksenmukainen tarkoittaa sitä, että pakkaus ei ole aivan tolkuttomasti tuotetta suurempi. Kiinalaiset ovat intoutuneet lainsäädännöllisesti ohjaamaan täyttöastetta paremmaksi. Hyvänä tasona siellä pidetään noin 50 prosenttia.

Aina ei ole mahdollista päästä hyvään täyttöasteeseen. Pakkauksen tulee olla sen verran iso, että siihen mahtuu lähetyslappu. Esimerkiksi yksittäisen muistikortin toimituspakkauksesta tulee väistämättä kohtuuttoman iso.  Jos laittaisi täyttöasteeksi 50 %, niin ei siihen osoitetta enää saisi tai jos saisikin, niin paketti katoaisi kuljetuksessa.

Linkin takaa löytyy esimerkkejä ylipakkaamisesta. Tällaiselle listalle ei olisi mukava päätyä itse määrittelemillään pakkauksilla.

http://mightylists.blogspot.com/2010/02/12-examples-of-excessive-packaging.html

Ylipakkaamista Mighty Lists-blogista.

Avainsanat: , ,

Yksi vastaus to “Ylipakkaaminen”

  1. Website Says:

    I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems with your blog. It appears like some of the text in your content are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before. Cheers|

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: