Painettu teippi

Pakkauksiin saa näppärästi firman logon, kun käyttää sellaista teippiä, johon on painettu logo. Teippejä on tarjolla monessa värissä ja niihin saa useammalla värillä painatuksen. Tällainen teippi soveltuu mainiosti tilanteeseen, jossa laatikossa ei ole grafiikkaa.

Toisinaan näkee painettuja teippejä pakkauksissa, joissa on graafinen suunnittelija miettinyt visuaalisen ilmeen, eikä siihen ole kuulunut logoilla oleva teippi. Näissä tapauksissa lopputulos on jokseenkin erilainen, mitä alunperin on ajateltu. Tällainen toimintatapa ei hivele ainakaan minun visuaalista silmääni.

Visuaalinen silmäni ei toki ole kovin kehittynyt. Siksi RD Velhossa muotoilijat hoitavat grafiikan rakentelun ja insinööreille jätetään rakennesuunnittelu. Sen verran maallikkokin näkee, että teippiä valitessa kannattaa huomiota kiinnittää myös teipin väriin.  Allaolevassa kuvassa on valkopohjaista Relides-teippiä vedetty ruskeaan laatikkoon. Kirkas pohja olisi ehkä parempi valinta tässä tapauksessa.

Ruskeat teipit harvoin näyttävät kovin hyvältä ruskeassakaan laatikossa. Sävy tahtoo aina olla teipissä ja laatikossa erilainen. Kirkas on ehkäpä paras yleisväri. Se ei hyökkää häiritsevästi silmille missään värissä. Jos laatikko on valkoinen, toimii valkoinen pohja ja painatus mainiosti. Tehdäessä päätöstä siitä, käytetäänkö logolla olevaa teippiä vai ei, kannattaa muistaa varasteluun liittyvä juttu tammikuulta.

Tyylikäs Relides-teippi oikeaoppisesti yksivärisessä laatikossa.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: