Pakkaustietoa LinkedIn-palvelusta

Pakkausalan ammattilaiset ovat aktivoituneet sosiaalisen median alalla. LinkedIn-palvelussa on useita ryhmiä, joissa käydään keskusteluja pakkausasioista. Tällaisia ryhmiä ovat esimerkiksi Corrugated packaging people sekä Packaging Design. Tällaiset ryhmät mainioita tietolähteitä. Siellä ihmiset kyselevät ratkaisuja ongelmiinsa ja avuliaat toverit auttavat. Näyttäisi olevan varsin tehokas tapa saada tietoa.

Facebookista löytyy myös pakkausalan liittyviä ryhmiä. Huonoa pakkaussuunnittelua vastaan-ryhmä on ollut hiljainen jo toista vuotta, joten kotimaan kielellä ei aktiivisuutta ole. Englanniksi on hieman paremmin. Pari viikkoa sitten Facebookiin liittyi henkilö Mahtava Pakkaus. Tämän takana on luullakseni PYR, joka avasi sivut www.mahtavapakkaus.fi.

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: