Kaikkia ei voi miellyttää

Suunnittelutyölle luonteenomaista on, että tulokselle ei ole yhtä absoluuttisen oikeaa ratkaisua, joka miellyttää kaikkia. Suunnittelun edetessä joudutaan aina tekemään kompromisseja siitä, mitä ominaisuuksia otetaan mukaan ja mitä jätetään pois. Juuri näissä kohdissa joudutaan päättämään, mitä sidosryhmää suositaan. Tekemällä kompromissit oikein saadaan riittävän hyvä lopputulos ja vain vähän tyytymättömiä tahoja.

Tässä videossa eräs pohjoissuomalainen kansantaiteilija on tyytymätön maitopurkin muovikorkkiin. Minun mielestäni se on erittäin hyvä ominaisuus. Tällaisten henkilökohtaisten mielipiteiden huomioiminen suunnittelussa onkin usein haastavaa.

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: