Pakkausalan ammattilehdet

Tiedonjanoiselle pakkausalan ammattilaiselle ei välttämättä kotimainen Pakkaus-lehti riitä alan uutuuksien seurantaan. Ulkomaalaisista lehdistä esimerkiksi tieteellisen lähestymistavan omaava Packaging Technology and Science tarjoaa hyvää tietoa alan viimeisimmästä tutkimuksesta. Lehden lukemista on hidastanut vaatimaton parin tuhannen euron vuosikustannus.

Yliopistopalvelut ovat eräs suomalaisen yhteiskunnan hienoimpia piirteitä. Yliopistot tarjoavat kirjastopalvelunsa kaikkien käyttöön, mutta tietyt palvelut, kuten sähköiset lehdet on rajattu vain opiskelijoille. Tämä ei kuitenkaan ole kovin paha rajoite, sillä opiskelijoita ovat myös avoimessa yliopistossa opiskelevat. Aalto-yliopiston kirjaston lehtien lukuun tarvittavat oikeudet saa ilmoittautumalla jollekin avoimen yliopiston kurssille. Tämä maksaa 60 €, mikä on varsin kohtuullista koko sisältö huomioiden. Samaan hintaan voi sitten käydä sen kurssinkin.

Sähköisestä arkistosta löytyvät seuraavat pakkausalan lehdet:

  • Advanced packaging
  • Package printing and converting
  • Packaging digest
  • Packaging magazine
  • Packaging news
  • Packaging technology and science
  • Paperboard packaging

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: