Fail

RD Velhon iskuryhmä jalkautui viikolla pakkaamaan tavaraa. Materiaalina oli tehtaalta löytyneet EUR-lavat ja lavakaulukset. Suurta hilpeyttä herätti, kun havaitsimme, että yhdessä kauluksessa leima oli lyöty oksanreiän kohdalle ja reiässä oli paksu kerros kaarnaa.

Harmittavasti napsahti leima juuri oksan reikään.

Varsinaisesti tässä ei ole mennyt muuta pieleen kuin leiman laatu. Se ei ole riittävä, sillä alla on reikä. Kaarnaa on sen verran vähän, että ISPM-15 standardi sen sallii. Rajanahan on korkeintaan 3 cm leveä kaista tai yli 3 cm leveä, mutta alle 50 cm^2 alue. Oksan reikä jää reilusti tämän alle.

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: