Pakkauksen rooli, case De Motu

Katselin uutta aikarautaa. De Motu vähän himottaisi. On tyystin järjellä perusteltavissa hankkia g-mittarin ja kellon yhdistelmä. Onhan g-mittarista hyötyä minulle useita sekunteja vuodessa.

Mittalaitteen lisäksi myös pakkaukseen on kiinnitetty tosissaan huomiota, vaikkakin toivottavasti vähemmän kuin mittarin mekaniikkaan. Kello tulee minikokoisessa alumiinisalkussa. Salkun kehutaan kestävän vettä 10 metriin saakka. Pikaisesti ajateltuna paino on sen verran pieni, että salkku kelluu, mutta saattaahan käyttäjäkunnasta silti löytyä joku, jolle ominaisuus on tärkeä.

Aprikoin salkun roolia pakkausdirektiivin näkökulmasta. On ilmeistä, että salkku toimitetaan jonkilaisessa pahvipakkauksessa. Näin ollen salkku itsessään ei ole pakkausdirektiivin näkökulmasta pakkaus, vaan osa itse tuotetta.

Siinä tapauksessa, että tuotteen ajatellaan olevan säilytyspakkauksessaan silloin, kun sitä ei käytetä, pakkausvaatimukset hieman muuttuvat. Tällöin kierrätysasiat eivät ole pakkauksille yleisesti asetettavien vaatimusten mukaisia. Kestopakkaukset solahtavat uudelleenkäyttökategoriaan suoraan. Raaka-aineiden kierrätettävyydestä ei siis tarvitse huolehtia ja ratkaisuiden perusteltavuus ja valikoima kasvaa runsaasti. Voidaan tehdä vaikkapa pieni alumiinisalkku rannekellolle.

Täytynee kipaista kaupan kautta ja tarkastaa DeMotun pakkausta hieman tarkemmin.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: