Pahvinen lavakaulus

Teollisuudessa käytetään edelleen runsaasti puisia lavakauluksia. Stora Enson suunnitteluosasto on pähkinyt asiaa ja tehnyt vastaavan ratkaisun pahvista. Ideaa on pidetty jopa world starin arvoisena. Materiaali on sellaista, että sitä voi huoletta käyttää myös myös merirahdissa. Pahvi ei pienestä kosteudestä pehmene.

Nopeasti ajateltuna pahvisessa lavakauluksessa on muutamia etuja:

  • Keveys: Helppo käsitellä ja rahtikulut laskevat
  • Puhtaus verrattuna vanhoihin puisiin kauluksiin.
  • Ei ISPM-15 ongelmia, olettaen, että ei käytetä puulavaa
  • Nykyaikainen ratkaisu

Tuskin puiset kaulukset tämän myötä tyystin katoavat. Ne ovat edelleen ihan päteviä, kun kierrätetään tavaraa lyhyillä matkoilla ja ripeällä tahdilla. Puukaulukset kestävät käyttöä varmasti pidempään. Pahvisen edut nousevat selvästi esiin, kun kauluksia ei saada takaisin tai puumateriaalin vientimääräykset ovat tiukat. Myös painoperustaisessa rahtissa tulee etuja.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: