Pakkaussuunnittelijan työkalulaatikko

Terhen Järvi-Kääriäinen PTR:stä (nyttemmin jo eläkkeellä) julkaisi Futupack-projektin pohjalta ”Pakkaussuunnittelijan työkalulaatikko ympäristömyönteisyyden lisäämiseksi Suomessa” -nimisen dokumentin. Sen voi ladata täältä. Viittasinkin tähän jo ohimennen ”Pakkauksen hinnan painoarvo” -artikkelissa.

Terhen käy tutkimuksessa kattavasti läpi, miten pakkaussuunnittelussa pitäisi ottaa ympäristöasiat huomioon. Näkökulma on pääosin materiaalilähtöinen, joten yleisimmin käytettävien materiaalien ominaisuudet selviävät tutkimuksesta. Lisäksi tutkimukseen on kerätty mainioita tarkastus- ja opaslistoja pakkaussuunnittelijalle.

Pakkauksista puhuttaessa ympäristöasiat nousevat usein esiin. Suunnittelijan tulee tietää näistä asioista. Pakkaussuunnittelijan työkalulaatikko on hyvä johdatus aiheeseen.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: