Korean omat merkinnät pakkauksissa

Koreassa näyttäisi tulleen uusi vaatimus pakkausmerkinnöille. Se koskee sähkolaitteita joillain rajauksilla. Vaatimuksen mukaan laitteessa ja pakkauksessa tulee olla KC-merkki. Merkin saamiseen on määritelty oma prosessinsa, joka ei näytä aivan kevyeltä.

Ilmeisesti aiemmin merkintä on vaadittu vain laitteesta. Nyt se halutaan myös pakkaukseen. KC-merkin lisäksi tarvitaan myös sertifiointitiedot. Tällaisia tietoja ei yleensä kannata painaa pakkaukseen, vaan ne lisätään tarralla silloin kun niitä tarvitaan. Ongelma näissä määräyksissä on lähinnä pakkaamon ohjeistus, että merkintä on kaikissa Koreaan lähtevissä laitteissa, mutta ei muulloin.

Nyt siis kaikki sähkölaitteiden pakkauksista vastaavat lukija tarkastamaan, onko tämä asia jo kunnossa.

KC-merkki

KC-merkki

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: