Velho Engineering ja ReliDes fuusioituvat

RD Velho Oy nimeä kantava yritys aloittaa toimintansa vuodenvaihteessa. Uuteen yritykseen siirtyvät kaikki Velho Engineering Oy:n ja ReliDes Oy:n liiketoiminnot. Uuden yrityksen palveluksessa tulee olemaan noin 40 henkilöä. Suurimpana suunnittelualana tulee olemaan jatkossakin elektroniikan kotelointi, mutta vankan jalansijan saavuttanut pakkaussuunnittelu tulee jatkossakin olemaan vahvasti mukana toiminnassa. Emmekä jatka vain entiseen tapaan, vaan toimintaa kehitetään jatkossakin aktiivisesti.

Tiedote aiheesta ReliDes Oy:n sivuilla.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: