Testitulokset

”Ei tuollaista pakkausta voi asiakkaalle lähettää.” Tällainen kommentti kuuluu asiakkaan suusta, kun pakkaustesteissä on pakkaukseen tullut vaurioita, mutta tuote on pysynyt ehjänä. Mitäpä siihen muuta toteamaan, kuin että lähettettäisiinkö asiakkaille sitten niitä tuotantomalleja protojen sijaan.

Pakkauksen tehtävä on suojata tuotetta. Testeissä pakkaus saa mennä rikki, kunhan tuote säilyy ehjänä. Ei pakkauksen ole tarkoituskaan pudotustesteistä selvitä niin, että sen voisi vielä laittaa kaupan hyllylle myyntiin. Testeissä pyritään selvittämään, kuinka tuote selviää kuljetusketjun rankemmista käsittelyvaiheista. Läheskään kaikki yksilöt eivät tällaista kuormitusta tule kohtaamaan.

Mikäli pakkaus hajoaa, mutta tuote säilyy ehjänä, on testitulos hyväksytty. Eikä sitä testipakkausta todellakaan kannata asiakkaalle lähettää. Protot ovat protoja.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: