FIN-lava muuttuu

SFS on päivittänyt FIN-lavaa kuvaavan standardin SFS-EN 13698-2. Syynä tähän on lavan kannen tiheä laudoitus. Lautojen väliin on sormet mahtuneet hieman ahtaasti, jolloin lavaa käsiteltäessä on sormet vaarassa. Nyt rakennetta muutetaan siten, että reunimmaiset kansilaudat ovat yhdessä ja muiden välissä on vastaavasti suurempi jako. Vanhan standardin mukaisia lavoja saa valmistaa vuoden 2010 loppuun saakka. Sen jälkeen leimalla olevat lavat tulee olla uudenmallisia.

Jos lava on dokumentoitu yrityksen omiin tietojärjestelmiin, kohta pitäisi kuvat päivittää. Päivitysten määrä lienee kuitenkin sen verran vähäinen, että meillä ReliDes Oy:n pakkaussuunnitteluosastolla ei olla erityisesti valmistauduttu päivitysryntäykseen.

FIN-lava Kuormalavakeskuksen katalogista. http://www.lavakeskus.fi-osoitteesta voi ostaa näppärästi kuormalavan verkosta. Jos ostaa yhden, niin toimitetaankohan se kuormalavalla?

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: