Trukin sorkat

Varsin usein näkyy pakkauksia, joiden kyljestä on ajettu trukilla ensin sisään ja sitten piikkeillä on revitty kylkeä auki. Syntymekanismi tällaiselle vauriolle on seuraava: Pakkauksia laitetaan lattialle jonoon. Loora on nostettu ilmaan niin, että trukin piikit tulevat lavan toiselta puolelta ulos. Sitten hurautetaan pakkausjonon päähän niin, että pakkaukset ovat kiinni toisissaan. Trukkikuskilta on jo päässyt unohtumaan, että piikit tulevat ulos toiselta puolelta. Näin sorkat suhahtavat reilusti toisen pakkauksen sisään. Pahimmillaan tästä saattaa aiheuttaa jopa vaurioita tuotteisiin!

Tätä vauriomekanismia vastaan on vähän vaikea suojautua. Olen kyllä kuullut sellaisen ehdotuksen, että pakkauksesta pitäisi tehdä niin iso, että trukin piikit voi ajaa kokonaan sisään, eikä ne vielä osu tuotteeseen. Jos rahaa on varattu kuljetuksiin mittaamattomasti, niin tämä on ihan toimiva vaihtoehto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: