Pakkauslaakson raportti

Pakkauslaakso-hankkeen ensimmäisen vaiheen raportti on nyt luettavissa Pakkaus -yhdistyksen sivuilla. Johanna Nikunen ystävällisesti laittoikin linkin jo hankkeesta kertovan postauksen kommentteihin, mutta kommentit eivät erityisesti ponnahda silmille tällä asettelulla.

Nyt on hyvä hetki tutustua ajatuksella Pakkauslaakso -ekosysteemin ideaan ja miettiä, olisiko siinä hyvä olla mukana. Tavoitteenahan tässä vaiheessa on löytää halukkaita yhteistyökumppaneita ja muodostaa näistä arvoa tuottavia ketjuja, jotka vievät Suomen pakkausalaa eteenpäin.

http://www.pakkaus.com/ajankohtaista/

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: