Amazonin jättilaatikko

Amazonin jättimäinen laatikko on herättänyt hämmästystä netissä. Itsekin epäilin, että kyseessä on Photoshopin tuotoksia. Kuvan nähtyäni totesin heti, että kyseessä on joko feikki tai mainostemppu. Laatikko näytti teippauksen perusteella fefcon 0201-rakenteelta. Teippikin tosin olisi puolisen metriä leveää. Arkin leveyden tulisi olla noin 3,5 metriä. Tällaisia koneita tuskin on Amerikassakaan, vaikka siellä kaikki on suurta.

Laatikko on kokoluokaltaan sellainen, että noihin on tapana tehdä puurunko ja vaneripinnoitus. Ainakaan meidän projekteissamme ei kyllä olla tässä kokoluokassa käytetty teippisuljentaa. Kuvissa ei myöskään näy kuormansidontaa, joka tässä mittaluokassa nousee pakkauksen toiminnallisuudessa erittäin tärkeää rooliin. Näistä näkökohdista voidaan päätellä, että tuolla virityksellä ei ole toiminnallista merkitystä.

Recode-blogisti sai kaivettua esiin tiedon, että kyseessä on oikea kuva. Pakkaus on osa Amazonin ja Nissanin markkinointikampanjaa, jossa mainostetaan mahdollisuutta tilata Amazonin kautta Nissan Verso Note. Ilmeisesti laatikon sisällä on todellakin auto. Olettaisin kuitenkin tilanteen olevan sellainen, että ensin on laitettu auto lavalle ja sitten nostettu laatikko päälle. Veikkaisin, että jos Amazonista tilaa Nissanin, tuollaista laatikkoa ei tule mukana.

Nissan tulee! Lähde:www.recode.net

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: