Nopea lavakuorman sidonta

Lavakuorman sidonta vannehtimalla on melko hidasta puuhaa. Nopeampaa on käyttää kiristekalvoa, mutta se vaatii koneen, jota ei kaikkialla ole. Vanne tarjoaa myös lujemman voiman, joten siitä ei päästä eroon.

Loadhog-niminen yritys on kehittänyt ratkaisun, jolla säästää heidän arvionsa mukaan kaksi minuuttia aikaa lavan sitomisessa. Idea muodostuu kannesta, jonka jokaisella sivulla on koukulla varustettu liina. Liinat kiinnitetään koukulla lavaan ja kiristetään. Kansi sitoo tehokkaasti kuorman tilanteessa, jossa lavalla on kohtuullisen isoja laatikoita. Jos lavakuorma sisältää kymmeniä pikkulaatikoita, voi kasa levitä. Tällöin kiriste on tarpeen.

Kansi tarjoaa sidonnan lisäksi hyvän tuen ylänurkkiin ja parantaa myös pinottavuutta, sillä se jakaa kuorman tasaisesti laatikoiden päälle. Kannen avulla voitaneenkin laatikoiden laatua pudottaa pykälän verran, jolloin syntyy myös kustannussäästöä.

Valmistaja nostaa positiiviseksi asiaksi myös uudelleenkäytettävyyden. Ympäristön ja hinnan näkökulmasta näin onkin. Kansi maksaa varmasti melko paljon, joten käyttökertoja pitää tulla useita, jotta kahden minuutin työsäästö toisi hyötyä. Käytännössä kannet joutuu palauttamaan takaisin lähtöpisteeseen, mikä lisää hieman työtä. Pinottuna ne menevät kyllä melko pieneen tilaan.

Yksinkertaisuudessaan hieno innovaatio!

http://www.loadhoglids.com/products/pallet-lid-system/

Sidontaliinoilla varustettu kansi. Lähde: http://www.loadhoglids.com

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: