IAPRI Symposium 2013

VTT isännöi kesäkuussa 2013 IAPRIN konferenssia. Jos on aikomuksena osallistua vain yleisön roolissa, ei vielä tarvitse hätäillä. Jos aikeena sen sijaan on esitellä omia tutkimustuloksiaan, kohta pitäisi tietää aihe. Julkaisuun pyrkivien papereiden abstraktien toimitusaika alkaa kesäkuussa ja päättyy lokakuussa.

IAPRI on pakkaustutkimukseen keskittyneiden yritysten ja laitosten yhdistys, joka järjestää pakkaustutkimukseen liittyviä aktiviteetteja. IAPRIn vuosittainen symposium on vajaan viikon mittainen tapahtumia, jossa esitellään pakkausalan uusinta tietoa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään USA:ssa.

Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: